February 24, 2021

29. Yılında Hocalı Soykırımı'nın Düşündürdükleri Sergi ve Panelini Geride Bıraktık



Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçiliği ve Azerbaycan Devlet Diaspora Komitesi ev sahipliğinde "29. Senesinde Hocalı Soykırımının Düşündürdükleri" başlıklı sergi ve panel organizasyonunu geride bıraktık.




Türkiye Azerbaycan Dostluk İşbirliği ve Dayanışma Vakfı (TADİV) salonunda organize ettiğimiz etkinliğe Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Azerbaycan Diasporadan Sorumlu Devlet Komitesi Başkan Yardımcısı Valeh Hacıyev, Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim, Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu üyesi Prof. Dr. Aygün Attar, Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi) Genel Sekreteri Bağdat Amreyev ve BPR Strategic Ajans Başkanımız Nafer Çapar katıldı.
 
Panele katılan devlet büyükleri ve konuklar, Hocalı Soykırımı’nı ve şehitlerinin unutulmaması ve gelecek nesillere de aktarılması konusunda görüş ve düşüncelerini paylaştılar. 
Hocalı Soykırımı için hazırlanan içerikler ve teşekkür plaketleri Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu üyesi Prof. Dr. Aygün Attar tarafından takdim edilirken; BPR Strategic adına teşekkür plaketini Ajans Başkanı Nafer Çapar kabul etti. Etkinlik, toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.